sobota 20. srpna 2011

Leon Kreutzfeld ve službách Věry Tydlitátové?

Na facebookové stránce Proti nacionalismu a islamofobii v české politice jsem se dočetl (po kliknutí na ty jejich fotky-plakáty na třetí stránce za ozubeným Klausem dole) následující slova:
To, co zní jako svobodomyslný predikát, není ničím jiným, než znovuotevřením SPEKULACÍ NAD REALITOU A POČTEM OBĚTÍ HOLOKAUSTU, A TA NENÍ ZASE NIČÍM JINÝM NEŽ PŘÍPRAVOU NA USPOŘÁDÁNÍ NOVÉHO HOLOKAUSTU.
Zlí jazykové asi namítnou, že nad realitou spekulovali (mnohem závažnějším způsobem) třeba i Koperník nebo Galilei. Já jako ukázněný občan NWO tato slova, která jako by vypadla z pera páně Kreutzfeldova, podepisuji a navzdory posměškům nejrůznějších antisemitů opakuji, že mi šest millionů stačilo!

7 komentářů:

  1. Leon Kreutzfeld ve službách Věry Tydlitátové?

    Tohle mi nedej Vodniku:-(
    Ja tu "ODHALUJI" PANA KREUTZFELDA jako sluzebnika bankstera Sorose a toho zase jako ve sluzbach klanu Rothschildu a Ty mi to kazis:-(
    Ty kdyz uz nevis jak se madame Schmidlifidli priblizit aspon pres duchovno, tak i i Mistra Kreutzfelda nevahas pouzit. Pritom sam dobre vis ze jako expert pres byznys umi levne nakoupit a draze prodat a kdyz jde o cisla a to treba o 6 millionu tak On vzdy vidi jen money money, ne jako Ty jen cislo o kterem je zakazano pochybovat. Ja mu ovsem jiz v minulosti radil aby dal na Tebe a v kombinaci s Tebou tech 6 millionu nejak zurocil. Jako Norman Finkelstein. Jak napsal jako business tisicileti. Tam jsi ho ale neobjevil ze by take on na holocaustu milliardy vydelal a tak si pana Kreutzfelda prifaril k madame Tvych SS (Sionistickych Snu). A stale ta stejna osoba! To uz je umanutost, cim se to zaobiras a o cem hloubas za kratkych noci a dlouhych letnich dnu? Zakazanych 6millionu to jiste neni, kdyz si tu prohlasil ze ti " šest millionů stačilo!" Priznej se, ze TY s ni v duchu obcujes? A tajne jezdis ke Zdi narku.
    Tam jezdil i pan Topolanek kdyz byl premierem.
    Ty jiste vis ze busit hlavou do zdi ma podle vedeckeho pruzkumu mnohem silnejsi effect nez pozivani Viagry. Dukazem je ze nejvice se u Zdi pry vyskytuji Hasidic Jews a proto maji i nejvice potomstva! Musi ovsem dodrzovat i jina pravidla. Viz odkaz. Hasidic

    OdpovědětVymazat
  2. Osobne se nepovazuji za antisemitu i kdyz mi zrovna neni sympaticke nabozenstvi fanatickych Arabu.
    Snad me omluvi, ze ani nemam zajem prepocitavat zidovsky holokaust. Je spatne, ze me docela tolik nezajima jako utrpeni desitek milionu lidi o kterych se pravidelne a tak dulezite nemluvi?
    Jsem dobre obeznamen, ze zide trpeli ale nemohu je litovat vic nez ostatni obeti prehlizenych lidi.

    OdpovědětVymazat
  3. Leon Kreutzfeld20. srpna 2011 v 22:45

    Ackoliv se to mnoha kazisvetum nemusi libit, sionisticka pravda a laska jednou zvitezi nad antisemitskou lzi a nenavisti i kdyby trakare padaly.

    Kvalita demokracie se totiz neodviji od toho, jestli nekdo muze zvanit co chce, ale od toho, jak se v ni citime my, slabi a utlacovani.

    OdpovědětVymazat
  4. Herrn Kreutzfeld,
    to jste opsal presne, ze
    "Kvalita demokracie se totiz neodviji od toho, jestli nekdo muze zvanit co chce, ale od toho, jak se v ni citime my, slabi a utlacovani"

    Verte ze slabi a utlacovani se citi moc spatne kdyz utlacujete bombardujete buldozerujete:-(

    OdpovědětVymazat
  5. To má Kreutzfeld od Taberyho, jak ho citoval JzP. Opět jedno z kriterií. Jak správně připomněl Kapitán Petersovi, už ten měnící se obsah pojmu "demokracie" by měl být varující.

    OdpovědětVymazat
  6. Leon Kreutzfeld22. srpna 2011 v 12:02

    To je ovsem od Vas trestuhodne mnichovanstvi vp. Aster, kdyz upirate Israeli pravo na obranu. Jen pockejte az Vam tu Klokanii islamisti obrati vzhuru nohama!

    OdpovědětVymazat
  7. Vazeny pane Kreutzfeld, az k tomu ci pokud k tomu dojde, pak se ukaze zda jste pratele a s nejakou tou jadernou nalozi vypomuzete.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>