pátek 14. října 2011

Jako v pohádce

Pravda a Láska zase zvítězila nad Lží a Nenávistí. Čekal snad někdo něco jiného? Mně aktéři příběhu sice visí u zadele, ale věřím, že u Tydlitátů stihli mejdan ještě než začal šábes.

A tak je to správne... tak to ma byt... kazeň musí byt, soudruzi...

65 komentářů:

  1. Šábes nešábes, zjevně máš nějaké výhrady k tomu, jak Bátora musel vypadnout z veledůležitého postu ZÁSTUPCE ŘEDITELE KABINETU MINISTRA. Prosím tě, jak to tak sleduješ, co vlastně ten pan Bátora kromě keců skutečně pro stát, který ho platí udělal? Výsledky jeho práce by mne zajímaly. Jak jsem tak četla, kolik berou tito státem placení machři ( ne, nezávidím, stejně jako nezávidím tomu zloději, co mi vykradl sklep), tak bych očekávala nějaký report typu:" Zavedením zásad efektivního facility managementu, které pan Bátora bravurně připravil a uvedl do praxe ušetřilo MŠ polovinu svého ročního rozpočtu a mohlo tedy uvolněné peníze rozdělit mezi školní knihovny, což pozvedlo úroveň vzdělanosti žáků o 38%".
    V jeho případě pokládám jakýkoliv způsob, vedoucí k jeho vyhazovu ze státní správy za nejen dovolený, ale i chvályhodný.
    Že je to populistické netáhlo, to snad uznáš i ty.
    Andy

    OdpovědětVymazat
  2. co vlastně ten pan Bátora kromě keců skutečně pro stát, který ho platí udělal? Výsledky jeho práce by mne zajímaly.
    Odkdy v té morální žumpě, zvané Česká republika, mají výsledky něčí práce nebo jeho zásluhy vliv na jeho vzestup nebo pád? O tom rozhodují zcela jiné faktory. Za zásluhy se nikomu uznání nedostalo a protože nahoře jsou samí šmejdi, je KAŽDÝ takový pád likvidací nějakého šmejda.

    Kdo to ví,
    odpoví,
    odpoví mi na otázku:
    "Prečo Bátora?"

    OdpovědětVymazat
  3. Podrobněji se vítězství Pravdy a Lásky pokouší analysovat Tomáš Pecina.

    OdpovědětVymazat
  4. Misto knuceni o odchodu Batory by snad bylo vice konstruktivni, zacit hledat v desetimilionovem narode konservativniho urednika skolstvi, ktery by nebyl buran..

    OdpovědětVymazat
  5. Odchod Batory ukazuje jakou silu ma v Cechach politicky korektni multikulti sebranka. Hon na Batoru opravdu pripomina doby nedavno minule a hodne lidi by se melo stydet vcetne mnoha akademiku. Holt co se nehodi do naseho ideologickeho ramu se musi odstranit. Ceska republika je tak na nejlepsi ceste se priradit k dalsim priblblym statum zapadni Evropy. Dano, myslim ze v tom slove konservativni je zakopanej pes. Nezalezi na tom, jestli to byl Batora nebo nekdo jinej. Pokud by byl konservativni vystipali by ho zrovna tak. habr

    OdpovědětVymazat
  6. Odstranit? On ho někdo za temné noci v podzemní garáži nacpal do kufru černého auta a jeho bezvládné, bezduché tělo vyhodil v lese u dálnice nebo snad našli Bátoru s betonovýma botičkama na dně Botiče?

    V tomto případě mi korektní multikulti sebranka neboli sebranka, která nepoužívá českou vlajku jako kopí připadá o mnoho sympatičtější než celý ten nechutný spolek D.O.S.T., nacpaný vzdělanými lidmi se vznešenými cíly a přitom podléhající dvojce Bátora-Bobošíková, těm věčným poutníkům po úděsných politických stranách...jak ti dva oportunisti můžou být konzervativní? To i děvka je zásadovější. Anebo si ty strany včetně KSČM vybírají proto, že věří jejich ideám...no potěškoště, konzervatismus je zjevně hodně pružný myšlenkový směr, vejde se tam všechno včetně proletářské revoluce a Ku-klux-klanu.

    Nechápu tohle kňučení kvůli Bátorovi. Denně se ve státní správě přesýpají funkce, kdo byl včera ředitel odboru je dnes poslíček kvůli synovci ministra, který nemá koryto a chce ho...a nikdo ani necekne. Pak přijde tenhle chlapík, který navzdory svému multivzdělání jedná a mluví jako trdlo a Česko se může pominout.
    Takže musím bohužel trvat na tom, že jeho popularitu nedělá to, že halasně rozpráví o své lásce k Šulákové či komu, ale že inklinuje k šovinismu, rasismu, xenofobii a dalším úchylkám a jeho touha po uznání je v přímém rozporu s jeho schopnostmi, čímž se blíží obrazu průměrného zakomplexovaného, neúspěšného a věčně nepřátele hledajícího jaktakrádipíšete Čecháčka.
    Andy

    OdpovědětVymazat
  7. Andy, vas nazor, muj nazor. Asi tak. Ty betonovy boticky na dne Botice jsou ovsem k nezaplaceni :). Nevim sice proc si hrajete se slovickama, ale i tak to pro vas poopravim. Neodstranili ho tedy, ale vyvinuli na neho tlak, aby resignoval. Doufam, ze to tak bude pro vas stravitelnejsi. Zdravi xenofob habr

    OdpovědětVymazat
  8. Xenofobe, Bátora vyjádřil úmysl vrhnout se cele na politiku, takže jediná újma, která se mu stala je, že k tomu nebude pobírat jistě mizerný plat zástupce ředitele kabinetu a tedy nebude moci rovnat sovy do vitrín.
    Ostatně, odešel sám, snad mi nikdo nebude tvrdit, že takový chlapák jako on, tvrdý kořen této krásné země, chystající se bojovat s Molochem se podělal před politicky korektni multikulti sebrankou,tou změkčilou cháskou z kaváren a barů,homosexuální a zcela jistě pocházející z opic?
    Nikdy bych nevěřila, že dopadnu jako obhájce P+L nebo že budu kritizovat Klause ne pro vymyšlené kauzy typu "neznám špinavé peníze", ale pro skutečně nechutný přístup ke společnosti(to s penězi jako takovými nemá nic společného).

    Andy

    OdpovědětVymazat
  9. Andy: Nechápu tohle kňučení kvůli Bátorovi.

    A víš proč? Prozrazuje tě tvoje poznámka v prvním kommentáři: "...zjevně máš nějaké výhrady k tomu, jak Bátora musel vypadnout z veledůležitého postu..." Ano, přesně k tomu, jak musel vypadnout, mám výhrady! Štvavá mediální campaigne, ve které jedné straně je dovoleno vše, zatímco druhé nic, nepatří mezi mocenské nástroje skutečné demokracie. Tobě ovšem takové methody evidentně vůbec nevadí, když je provádí team, jemuž fandíš ty. Ale běda, kdyby to zkusili slávisti!

    OdpovědětVymazat
  10. Aha, Vodníku, takže dosadit do zaměstnání někoho z politických důvodů je v pořádku, vyhodit ho ze stejných důvodů je špatně?
    A prosím tě, vztahuje se tvé pobouření nad všemi takovými případy? I když se jednalo například o ředitelku VZP? A co třeba Srba, to byla taky oběť mediální campaigne( z tebe se fakt jednou poseru, masér z Utrechtu si hraje na Karamzina).
    Sorry, tomu se fakt nedalo odolat.
    Nemáš být osobní.

    Andy

    OdpovědětVymazat
  11. errata- na všechny takové případy ( aby Starý pán nedostal infarkt:)

    a

    OdpovědětVymazat
  12. Myslím, že jsem napsal dost přesně, co považuji za špatné. Až bude debata o Srbovi, budu odpovídat.

    Ostatně, odešel sám, snad mi nikdo nebude tvrdit, že takový chlapák jako on ... se podělal před politicky korektni multikulti sebrankou,tou změkčilou cháskou z kaváren a barů,homosexuální a zcela jistě pocházející z opic?

    Já to budu tvrdit! Resp. on se možná nepodělal. O něj se ostatně jedná až na druhém nebo na třetím místě. Souhlasím s habrem: kdo má za sebou P+L a Ligu proti antisemitismu je v ČR silnější než ten, kdo má za sebou Klause. Tedy aspoň pokud nejde o korrupci...

    OdpovědětVymazat
  13. no tak to je snad v pořádku, vždyť Klause pokládá myšlenkový proud na vašich spřátelených blozích za samotného Ďábla. Měli byste P+L líbat lemroucha. A Liga proti Antisemitismu, to je fakt hrůza. Ještě aby byla třeba Liga proti vraždění, to už by byl úplný konec světa.

    Andy

    OdpovědětVymazat
  14. Neodváděj pozornost! Není to v pořádku! Já jsem kommentoval pouze tvou nehoráznou suggesci, že chlapák Bátora odešel sám, že vůbec nebyl odejit. Šmejdi jsou to všichni, jak kolem Klause, tak kolem Havla, a ano, nelíbí se mi, když nátlaková organisace dokáže rozpoutat mediální campaigne s takovými důsledky (protože Bátora nebyl propuštěn proto, protože by špatně pracoval, stejně jako nebyl dosazen proto, protože nikdo lepší na tu funkci nebyl; o to tady ale od samého začátku nejde).

    Antisemitism = vraždění??? Aha, já zapomněl, že ty jsi v jedné káře s tou svoločí, která tuhle rovnici prosazuje. Už jsem o tom psal (dokonce dvakrát).

    OdpovědětVymazat
  15. Vodníku, prosím tě, není to nějaká mediální campaigne, že byl Bátora propuštěn nebo k odchodu od koryta donucen?

    Andy

    OdpovědětVymazat
  16. Campaigne se píše v současném pravopisu jako "kampaň". Zjisti si, co to slovíčko znamená, abys mi nekladla blbé otázky!

    OdpovědětVymazat
  17. Vodníku, proč je můj pocit, že jen mediální campaigne( kampaň) poslala Bátoru na ministerstvo je blbá otázka a tvůj pocit, že ho poslala na dlažbu je správná poznámka?
    Andy

    OdpovědětVymazat
  18. Ty chlastáš už v sedm hodin?? Jinak si ten tvůj kommentář nedovedu vysvětlit.

    Tvá blbá otázka zněla: "Není to nějaká mediální campaigne, že byl Bátora propuštěn nebo k odchodu od koryta donucen?" O posílání Bátory na ministerstvo se nezmiňovala. "Campaigne", tedy cca "tažení, štvanice", je za něčím, ne o něčem.

    To, že štvavá campaigne poslala Bátoru od koryta (asi ne na dlažbu), není nějaký pocit, ale konstatování zcela zřejmé skutečnosti, a proto je správné.

    OdpovědětVymazat
  19. Campaigne - tažení, aby se Bátora dostal k funkci.
    Ty řeči o chlastu jsou poněkud zbytečné, zaprvé nepiji alkohol vůbec a ani nefetuji, což dobře víš, a to samé se nedá říci o tobě. Přesto ti to nepřipomínám, tak se uklidni.
    Ostatně, není tvá poslední věta nějaká popletená modifikace oblíbeného "Teraz som to povedal a tým som to aj dokázal"?
    Andy

    OdpovědětVymazat
  20. Zase jsme u toho, ze v Cesku nemate lidi. Totiz neexistuje schopna oposice, ktera by se dovedla smerum, ktere jsou pro cesky narod skodlive, ucinne postavit. Osobne si nemyslim, ze takzvana P+L jsou pojmy skodlive, jen se na nich vezou ruzni pitomci, zrovna tak jako u DOST.

    --------
    Habr,
    prave ze charakter cloveka se pozna take podle toho, jak lehce se vzda, jak lehce se da vystipat. Musim dodat, ze ja mam osobni zkusenost s tvou zarputilou schopnosti nenechat se tak snadno vystipnout:-)
    Z meho pohledu ---Batora byl neunosny, nechopny, jen mel to stesti, ze se dostal do skupiny, ktera mu dodala jakousi legitimnost.
    Verejny prostor na svou obranu dostal, cetla jsem rozhovory a presentoval se jako provincni bridil, sanci predvest nejakou inteligenci pokazde promrhal.. Jedinou aktivitu jsem zaznamenala, ze protestoval proti Gay parade.. A to neni otazka politicke korektnosti, v dnesni dobe je akceptovani homosexuality normalni ukaz ve vsech civilisovanych zemich. Ja se domnivam, ze Dostaci a hajkove jsou zabedneni burani, podobni nasim redneck buranum..Jiste, maji sve misto v demokracii, ale na silnejsi posici ve state rozhodne nemaji.
    Proste si nemyslim, ze tenhle typ ubohe oposice k necemu povede.. Zcela urcite se zavedenym systemem nehne...

    OdpovědětVymazat
  21. Dani, s mnohym souhlasim, ale...ja si myslim, ze se nas zapadni svet dostava do takove situace, ze pouze o necem skalopevne presvedceni jedinci maji nejakou sanci neco zmenit. Nevim, jestli je Batora takovou osobou, ale zdruzeni DOST je aspon zacatek. Za chvili uz nebude cas na intelektualni prazdne mlaceni slamy. V sazce je nas zpusob zivota, nase kultura a nase svobody, ktere staly nas i predky mnoho namahy. Ja vim zni to jako selanka, ale je to tak. Ze se s akci DOST sveze i par posuku je bohuzel nevyhnutelny. Dulezity je, ze aspon nejaka opozice existuje proti soucasne PC ideologii. Co se tyce Pride pochodu, tak ty jsou dle meho nazoru nedilnou soucasti PC a nemaji nic spolecnyho s akceptovanim homosexuality. Spis jsou vzhledem k tomu, co se tam deje naznakem upadku spolecnosti. Opravdu zabava pro celou rodinu. Ono je to s tou opozici proti soucasnemu kulturnimu relativismu zapadu slozity vsude jak v Evrope tak u vas v Americe. PC nas ma v klestich jako nikdy predtim. Tvrdi nam ze je obloha zelena a trava modra a my k tomu hykame jako osli. Proto je podle me moc dulezity, aby opozice existovala at uz se jmenuje DOST nebo jinak. cau, habr
    P.S. To moje vystipani bylo pouze virtualni. Batora to mel na tvrdo :)

    OdpovědětVymazat
  22. Andy: zase kecáš! Tvoje otázka z 15. října ve 14:14 zněla: "není to nějaká mediální campaigne, že byl Bátora propuštěn nebo k odchodu od koryta donucen?" O campaigni za jeho uvedení do funkce nebyla ani řeč! To jsi suggerovala až v 19:20. No, já v ČR nežiju, na dálku jsem tehdy nepostřehl nic, co by se i jen zdánlivě podobalo té štvavé campaigni proti němu poté, co stanul u koryta. Žádná chvála ani vynášení do nebes, žádné články na jeho oslavu a o jeho nepostradatrelnosti (a ani nikoho z jeho kumpánů žádná media nechválí, ať je to Hájek, Jakl nebo Semín). Ale ta smršť potom! Pořád jaký je to nácek (protože kandidoval za NS) a antisemita (protože vychvaloval závadnou knihu), hrubé útoky od toho čestného šlechtice, (který prý nemá potřebu krást, tak mu věříme), na které nesměl reagovat (i soukromou reakci na facebooku media pohoršeně rozmazávala). To, že odstoupil v důsledku této campaigne, som nepovedal ani nedokázal, to může popírat jen blb nebo lhář.

    A srovnej si to s jiným šmejdem: člen Strany v době, kdy tato dohlížela na mučení Charlie Soukupa a škrcení Pavla Benýška ručníkem do bezvědomí (zbití Ziny Freundové, Ivana Medka, Jirky Kasala a smrt Pavla Wonky už měla Partaj odfajfkováno), v r.1989 hbitě převlekl kabát, dotáhl to až na premiéra a hodlá kandidovat na presidenta. Kde je "spravedlivé mediální tažení" proti tomuto vohnoutovi? No nikde, samozřejmě, protože kromě převlečení kabátu nasadil taky jarmulku a zapálil menoru u Rudolfina, čímž se stal nedotknutelným (byl by to antisemitism!)

    OdpovědětVymazat
  23. BTW, ty nepiješ vůbec? To je chyba, měla bys s tím něco dělat. To škodí víc než občasné pití s mírou. Já sám piju až moc málo a nefetuju už 30 let, jak víš, takže tvá zcestná obhajoba svého mimoňského kommentáře se ocitá mimo mísu.

    OdpovědětVymazat
  24. jestli píšeš o Fischerovi nebo jak se ten bezbradý ňouma jmenuje, pak jediná mediální campaigne, která probíhala byla ta moje proti němu. Jeho účelové jarmulkování mne štve asi víc než kohokoli jiného.

    Ne, vůbec. Chyba to není. Rozhodně mi to neškodí a nevím o nikom, komu by nepití alkoholu nějak škodilo.
    Jaká obhajoba, ty popleto. Jen jsem se ti snažila říci, že tvé blbé osobní dehonestující poznámky jsou zcela mimoidní.

    OdpovědětVymazat
  25. Jiné vysvětlení toho nepříčetného vyjadřování se nenabízelo. A o osobních poznámkách bych být tebou mlčel. Naposled to byla brillantní myšlenka, že masseuři nemají co mluvit do chodu věcí společnosti (to jen Václav Havel a s ním spříznění intellektuálové, podnikatelé a moralisté vědí, co je pro masseurský lid dobré a co mu škodí, plebsu přísluší držet hubu a krok).

    OdpovědětVymazat
  26. Tribun cituje Dobeše, že Bátora ušetřil na ministerstvu 150 millionů ročně. Pokud to je pravda, pak je jeho vyštvání ještě odpudivější a blbost @Teovy poznámky se hvězd dotýká.

    OdpovědětVymazat
  27. a dočetl jsi ten článek?

    Andy

    OdpovědětVymazat
  28. habr:
    ...Dulezity je, ze aspon nejaka opozice existuje proti soucasne PC ideologii.

    Souhlasim, oposice je fajn,
    jenze se nemuze homousum upirat jejich pravo na verejne shromazdeni. Ja na jejich parady nechodim, neb tahle sorta muzskejch mne nezajima a je to cirkus, ale podle ustavy maji svobodu pochodovat i oni, trebas v ruzovych satickach.
    Vubec mi nevadi lokalni aktivita D.O.S.T....Boj proti sexualni vyuce ve skolach, Batorova preference vesnicanek pred Prazackami, nazor, ze spravne zeny patri ke kolebce, a.t.d.,---ja tam neziji a to je vec mistnich. A jen at se prici brusselskemu mandatu, tomu socanskemu hnizdu.

    Jakmile se vsak zacli otirat o Spojene Staty, koncim s veskerymi sympatiemi.. Indikace o konspiracich NWO, rizena demolice vezi pri utoku 11.zari 2001, vyuzivani HAARP k vyvolani zemetreseni v Japonsku, tohle vsechno jsou kraviny, ktere hnuti jednomu znechuti. Neposledne i odtazeni se od G.Wilderse, coz sice propaguje Bartos, ale clenove D.O.S.T. se proti tomu neohradili.
    Nemuzu si pomoci, D.O.S.T., v cele s Batorou mi pripada jako oposice, co vlastne nevedomky nahrava politicke korektnosti...:-(

    OdpovědětVymazat
  29. ...Indikace o konspiracich NWO, rizena demolice vezi pri utoku 11.zari 2001, vyuzivani HAARP k vyvolani zemetreseni v Japonsku...

    Souhlasim. Nevim jen do jaky miry je tohle oficialni pozice DOST. Ja o nich toho moc nevim, ale cetl jsem jejich platformu, se kterou se da vicemene souhlasit. Co se tyce Adama Bartose, tak ten mi pripada jako velmi inteligentni posuk. Zacal pred casem temer podle myho gusta, ale ted se s nekterymi svymi nazory a teoriemi dostal do jinyho rozmeru. Bohuzel.

    ...Nemuzu si pomoci, D.O.S.T., v cele s Batorou mi pripada jako oposice, co vlastne nevedomky nahrava politicke korektnosti...:-(

    Jestli se podil posuku zvysi pak to opravdu muzou zabalit. Doufejme, ze k tomu nedojde.
    habr

    OdpovědětVymazat
  30. Vodniku misto zonglovani se slovicky napis clanek na thema:
    Vladimír Stwora pravomocně odsouzen:
    18. října 2011 obdržel Vladimír Stwora, editor Zvědavce, pravomocné usnesení krajského soudu v Praze, pod nímž je podepsána soudkyně JUDr. Eva Milcová.

    http://www.zvedavec.org/zvedavec_4653.htm
    ----------------------
    Co to je za statni zrizeni, co to je za vladu ktera vytvori takove zakony a atmosferu ze JUDr. Eva Milcová se chova a soudi jako JUDr Urvalek?
    A bude hure az do uradu presidenta bude najmenovan "Sametovy" šmejd, člen Strany v době, kdy tato dohlížela na mučení Charlie Soukupa a škrcení Pavla Benýška ručníkem do bezvědomí (zbití Ziny Freundové, Ivana Medka, Jirky Kasala a smrt Pavla Wonky už měla Partaj odfajfkováno), v r.1989 hbitě převlekl kabát, dotáhl to až na premiéra a hodlá kandidovat na presidenta. Kde je "spravedlivé mediální tažení" proti tomuto vohnoutovi? No nikde, samozřejmě, protože kromě převlečení kabátu nasadil taky jarmulku a zapálil menoru u Rudolfina, čímž se stal nedotknutelným (byl by to antisemitism!)
    Ne bezduvodne rikaji sousede o CR ze to je Cechistan!
    What a shame :-(

    OdpovědětVymazat
  31. Vodniku misto zonglovani se slovicky napis clanek na thema: Vladimír Stwora pravomocně odsouzen
    Takovy clanek by mohl znit doslova stejne jako tenhleten... S tim, ze mi akteri u zadele nevisi, protoze se nejedna o politiky.

    OdpovědětVymazat
  32. JzP: já bych řekl, že je Bátora důležitější jen proto, že je to v kruzích "nahoře" a víc se to medialisuje. Stwora je relativně neznámý a nedůležitý, ale jeho případ považuji za potenciálně ještě nebezpečnější; právě proto, že to není politický boj, ale může to potkat každého z nás, Tebe i mě.

    OdpovědětVymazat
  33. Na Stworově případu je děsivé, že za bolševika sice živly negativně se vyjadřující o komunismu nebo Sovětském svazu potírali, ovšem nebylo to postaveno na konkrétním zákoně takhle doslova. Např. nebylo výslovně trestné pochybovat o vedoucí úloze strany nebo utrpení sovětských vojáků. Dnes máme zákon zakazující diskusi nebo pochybnost - tím jsme se dostali mnohem hlouběji ke středověkému uvažování než se mnohým zdá. Jak kdysi správě podotkl Peters, jde vlastně o zákon proti rouhání, kde předmětem uctívání je svatý holokaust a na správnou liturgii dohlížejí představitelé holokaustového průmyslu. A že je to dodnes, i po 66 letech výnosné odvětví!

    OdpovědětVymazat
  34. Vedoucí úloha Strany byla IMHO stanovena Ústavou - nebo ne? Rozhodně kritika Strany nesměla v žádném případě zpochybňovat její vedoucí úlohu. To ovšem byla státotvorná záležitost, nikoli historická (pokud nepovažujeme náboženství holokaustu za státotvorný prvek státu Israel).

    OdpovědětVymazat
  35. "Indikace o konspiracich NWO, rizena demolice vezi pri utoku 11.zari 2001, vyuzivani HAARP k vyvolani zemetreseni v Japonsku, tohle vsechno jsou kraviny, ktere hnuti jednomu znechuti."

    Zde je ukazka jak funguje planovana desinformace. Mnohe hollywodske porady se zabyvaji takovou zabavou ale protoze mnoho lidi od televize uteklo, ted se s tim zaplavuje internet. Videa na YouTube, weby plne tajemnych tematu, doslova na vsechno a dobrovolni i placeni diskuteri, kteri svadi tema. Mnozi ani nevi, ze jde o kraviny. HAARP, Chemtrailsy, Benjamin Fulford, Zecharia Sitchin, lez o pristani na Mesici a mnohe dalsi, dokonce, ze WTC padly diky mini atomovym bombam.
    Lide potom nevi cemu maji verit.

    http://www.youtube.com/watch?v=DdQ8IVAz39Y

    OdpovědětVymazat
  36. Vodnik007: tady je ještě jedna. Ještě tam chybí, že to zařídili Židé...:-)))

    OdpovědětVymazat
  37. Zcela náhodně jsem si klikl na youtube na tohle:
    http://www.youtube.com/watch?v=QMgSwc2ZZ-Y&feature=grec_index

    Může někdo znalý reálií posoudit, zda by vůbec taková ptákovina mohla být autentická?

    OdpovědětVymazat
  38. Mně to přišlo jako typický židovský humor: dělají si tam srandu úplně ze všeho, i ze sebe. Klidně to tam mohli dávat i v TV, když tam mají noviny jako Ha'aretz...

    OdpovědětVymazat
  39. Authenticke to je, p.gogo.
    Velmi nevkusne provedene a krestany hrube urazejici videa. Ono jich bylo pred par lety vice,--podotykam, ze slo o podradnou, privatni stanici, nikoliv o statni televisni kanal. Po revu rozhorcene verejnosti v krestanske cizine byl porad stahnut-- (Israelcum bylo ofensive thema stejne fuk.)


    V.Stwora cilene a drze publikoval texty, ktere byly urazejici pro vsechna lidska meritka, a to delsi dobu. Ac byl varovan zidovskymi spolky, neustale harpoval a kausu cynicky zlehcoval..Clanky z roku 2008 v Eretz jsou mezitim stahnute, zavadne texty ze Zvedavce taktez. Zbyla jen kostra jednoho clanku, takze letmy ctenar se muze mylne domnivat, ze se jedna o ojedinely exemplar..
    V kazdem pripade mate ceske zakony a ty jasne urcuji, co je v ceske spolecnosti akceptovane a co ne. I u nas ve Statech plati, ze kdo i po varovani saha na horka kamna, casto se osklive popali.

    OdpovědětVymazat
  40. V.Stwora cilene a drze publikoval texty, ktere byly urazejici pro vsechna lidska meritka, a to delsi dobu
    Ale prdlajz!

    OdpovědětVymazat
  41. Kdyz prdlajs, pak prdlajs...
    Pisi jen svuj nazor...

    Ostatne, Zvedavec se polepsil. Mimo zarucenych zprav o hromadnem velbloudim hrobe v Libyi jsou tam i prispevky dusevniho razu, jako tento:

    "...(existuje) úzká spojitost a souvislost mezi anglickým křesťanstvím a židovským náboženstvím. Anglické křesťanství, puritánství, není ani katolické, ani přes veškerou formální příbuznost luteránsky evangelické. Je to jakýsi na anglické půdě svérázně se utvářející kalvinismus, který vcelku vykazuje více talmudského Židovství, než protestantského křesťanství. V čem spočívá příbuznost mezi Židovskou vírou a anglickým puritánstvím? V tom, že obě náboženství vykazují dva stejné podstatné rysy:
    - Puritánství i židovská víra jsou náboženství vysloveně kapitalistická. Hromadění majetku je pro ně Božím přikázáním.
    - Obě náboženství spočívají na myšlence vyvoleného národa. Jak u Židu tak i u Angličanů jsou jejich politické mocenské nároky a jejich bezohlednost odůvodněny duchem jejich náboženství...."

    Puritani kapitalisticky...:-))))))))

    OdpovědětVymazat
  42. Díky Danielo za vysvětlení. Pitomostí se na netu najde spousta, přišlo mi ale absurdní, že by někdo tohle vysílal, proto ten dotaz. Holt jiná kultura.

    Ohledně Stwory mám jiný názor a jsem přesvědčen, že jak zákon sám, tak způsob jeho aplikace je zcela ostudný.

    OdpovědětVymazat
  43. http://www.youtube.com/watch?v=k2Vq_e2Z1ug&list=PL685D50B7E82FC6BB&index=48

    OdpovědětVymazat
  44. Daniela opet mimo protoze ze pokud neco je urazejici pro "vsechna lidska meritka" jsou to prave ta nedemokraticka uzakonena meritka CR! Vyrok ze:
    V.Stwora cilene a drze publikoval texty, ktere byly urazejici pro vsechna lidska meritka, a to delsi dobu. Ac byl varovan zidovskymi spolky, neustale harpoval a kausu cynicky zlehcoval..Clanky z roku 2008 v Eretz jsou mezitim stahnute, zavadne texty ze Zvedavce taktez. Zbyla jen kostra jednoho clanku, takze letmy ctenar se muze mylne domnivat, ze se jedna o ojedinely exemplar..
    V kazdem pripade mate ceske zakony a ty jasne urcuji, co je v ceske spolecnosti akceptovane a co ne. Pani Danielo nemyslim si ze jste tak hloupoucka, jen jste mirne desinformovana o Zvedavci a Stworovi samotnem. Momu Vam zde predlozit nekolik mailu od lidi kteri Stworu vidi jinak nez Vy, dokonce az jako agenta provokatera, slouziciho Mossadu!
    Vlastne nejen pro Vas ale pro FSECHNY kteri se domnivaji ze Swora predvadi anti israelsou ci dokonce aby to bylo ve spravnem slovniku "antisionistickou" coz znamena protizidovskou agitaci. Sioniste jsou jak Zide tak i Arabove a v pomeru jejich poctu je Zidu mene nez Arabu. To ze si si Zide sionismus prisvojili(ukradli) a pouzivaji jak predvadi vypovida o jejich pristupu:-(
    MOhu Vam nabidnout radu prikladu jednohoho pisatele ktery si stezuje ze Stwora cenzuruje komentare a dokonce zachazi az tak daleko ze se domniva ze Swora je mozna az agent Mossadu!
    To ze Stwora cenzuruje tvrde komentare ktere by mohly byt oznaceny jako anti sionisticke(nikoli antisemitske) a nepousti je, tech je cela rada. Jedna se o nazory ktere nejsou nazorem jen jednoho ctenare, takovych je rada ktere Stwora neotiskl!
    Obecne plati ze vysledny effect je jasny. Ctenari na Israelske bozstvo nesahej, nebo budes souzen jako Stwora!
    Jak dalece jsou nazory ktere Stwora nepustil necht posoudi ctenar sam.
    nepustil treba toto:
    ==================================
    http://www.lidovky.cz/prezidentskou-primou-volbu-by-vyhral-fischer-gott-by-ziskal-7-procent-1ev-/ln_domov.asp?c=A110928_170353_ln_domov_kim
    A navic zadne zatajovani s jarmulkovskymi oslavami na Hrade, menorah na misto krize v Chramu Sv. Vita, Stara Praha 100% obrezancum. Plus ze byl 9 let v KSC. Od 1980 az do doby cinkani klici.
    Toto je naprosty vysmech ceskym gojimum-zviratum: Kdo "vyskocil" z KSC v 1989, to je ta nejhorsi mozna bezpaterni zruda. Presne sedici na zida, jako Fischer, kam vitr tam plast. Dalsi priklad je zid Kavka. Ten byl sef KSC na Vysoke skole zemedelske v Suchdole, mechanizacni fakulta, Vyuziti Stroju (spravne Vyuziti Gojimu). Ta zruda me nenavidela k smrti, chtel me vyhodit v 1978 v poslednim semestru, ja yiddovi proklouzl u zkousky vykonane u asistaenta .. Jeste dnes vzpominam, zuril jako kdyz rabi sezral o shabezu veprovej rizek .. Kavka byl prvni po cinkani v 1989, co spalil knizku KSC, dnes sefem cele katedry, podle zprav namisto SSSR miluje USA a zapad ...
    http://wp.czu.cz/cs/index.php/?r=1071&mp=person.info&idClovek=2472

    Hnusny potomek chazaru, Fischer, nastavajici president ceskych gojimu-zvirat ..
    Pruzinsky-Klaus to tajil, tento se s tim netaji, a navic se vysmiva zviratum, jestli jim to nevadi ze byl 9 let v KSC?
    http://www.lidovky.cz/vadi-nevadi-c86-/ln_nazory.asp?c=A090414_084047_ln_nazory_tai

    V letech 1980 až 1989 byl členem Komunistické strany Československa, což zveřejnil po své nominaci na premiéra v dubnu 2009.Následně řekl „Já jsem se s tím nikdy netajil ve svých životopisech,“ v jeho životopise na webu ČSÚ i v médiích při jeho jmenování v roce 2003 to však uvedeno nebylo.
    http://www.financnici.cz/jan-fischer
    =========================
    Bezny ctenar vubec nevi ze Stwora celou radu commentu nepustil a nepousti.

    OdpovědětVymazat
  45. Ale ale vazeni, jaka Strašná ženská,?
    kdybyste se dodivali az do konce a nepoblinkali se predcasne mohli ste videt co nasleduje! Videli byste ze si to prohlaseni nevycucala z palce. (viz okdaz nize)
    Kdysi vedouci uloha a predvoj delnicke tridy Vam sice mohl byt neprijemny v mire vetsi nez male, ale.. bylo Vam to stejne plat prtne:-(
    Stejne jako dnes:-(
    God bless You Amerika jakoz i zbytek sveta.

    http://www.youtube.com/watch?v=pRjwTUhv3q4&feature=autoplay&list=PL685D50B7E82FC6BB&lf=autoplay&playnext=2

    OdpovědětVymazat
  46. AIPAC
    Pokud Vam to ani po tomto shlednuti spravne nezapaluje nedopaluje, tak trochu po lopate:

    Web peníze.cz otiskl interview Lukáše Kovandy s Paulem Craigen Robertsem, který byl členem Reaganovy administrativy a věnoval se ekonomickým záležitostem.

    Rozhovor skutečně stojí za přečtení, hlavne tato pasáž:
    „... Spojené státy jsou řízeny oligarchií. Tady žádná demokracie neexistuje. Je to všechno faleš, přetvářka, show. Amerika je ve skutečnosti řízena Wall Streetem, vojensko-bezpečnostním komplexem, ropnými společnostmi, zemědělskou lobby a v menší míře pojišťovnami a farmaceutickými firmami. A samozřejmě Americko-izraelským výborem pro veřejné záležitosti. To je velká, mocná lobby, která zajišťuje, že Spojené státy budou vždy chránit Izrael.“

    „...Proto též ty vojenské invaze, podvracení cizích vlád nebo jejich přímá koupě. V nákupech cizích vlád jsme ostatně velmi efektivní – koupili jsme si většinu bývalé sovětské říše, třeba středoasijské státy. Ty tamní vlády ovládáme, vlastníme – v Gruzii, taktéž loutkové zemi, jsme dokonce rozpoutali válku. A pravděpodobně vlastníme i Českou republiku.“


    <a href="http://www.penize.cz/svetova-ekonomika/222003-paul-craig-roberts-spojene-staty-jsou-rizeny-oligarchii-demokracie-je-jen-show:>ROBERTS</a>

    A tak mě napadá, pánové a paní,
    Havle, Vondro, Schwarzenbergu, Gabale, Hybášková a vy všichni další nutkaví příznivci hvězd a pruhů, neměli byste svým zámořským intelektuálním (jak jinak) sponzorům říci, že by se o svůj majetek mohli postarat?

    Že nás nějak zanedbávají? A ani ten radar nedají?

    A v CR se tak těšili...
    Amen

    OdpovědětVymazat
  47. svět ovládají Židé
    To je samozřejmě naprostý nesmysl, který ti, kteří svět skutečně ovládají, dávají do úst antisionistům a antiNWO-ers, aby je zkompromitovali coby pitomé rasisty. Na druhou stranu ale existují tací, kteří na "židovské spiknutí" opravdu věří, bylo by lepší zkoumat proč a diskutovat, nežli je nálepkovat, popř. zavírat.

    OdpovědětVymazat
  48. Nespravne, ze svět ovládají Židé.
    Presneji Zide ovlivnuji, podle prikladu baby Spectre, neprimo z pozadi, pomoci loby AIPAC a stovky dalsich.
    Zbytecne prskat o konspiracich, kdyz jde o fakta viditelne v novinach na dennim poradku.
    Staci se zamylset nad tim, ze valky tvori temer presny kruh kolem Izraele.

    Neco k zasmani: http://www.youtube.com/watch?v=m0zJtWLf1us&feature=related

    OdpovědětVymazat
  49. "svět ovládají Židé"
    Je to nesmysl, ale současně je to škoda, bylo by to prima.
    Ostatně dost dlouho byly války okolo Česka, takže skutečně nechápu,proč se netvrdilo, že Češi vládnou světu.

    Andy

    OdpovědětVymazat
  50. JzP pisete:
    Horší varianta ale je, že žádná celosvětová konspirace osvícených se nekoná a že všichni ti užiteční idioti ve skutečnosti k žádnému dobrému dílu nepřispívali. Že se svět řítí do průšvihu a všechny ty lži a manipulace k tomu směřují.

    A kdo ho tedy podle Tebe ovládá, Vodníku? Ilumináti, zednáři, Supertřída, CIA, ještě někdo jiný?

    Plati toto :

    „... Spojené státy jsou řízeny oligarchií. Tady žádná demokracie neexistuje. Je to všechno faleš, přetvářka, show. Amerika je ve skutečnosti řízena Wall Streetem, vojensko-bezpečnostním komplexem, ropnými společnostmi, zemědělskou lobby a v menší míře pojišťovnami a farmaceutickými firmami. A samozřejmě Americko-izraelským výborem pro veřejné záležitosti. To je velká, mocná lobby, která zajišťuje, že Spojené státy budou vždy chránit Izrael.“

    „...Proto též ty vojenské invaze, podvracení cizích vlád nebo jejich přímá koupě. V nákupech cizích vlád jsme ostatně velmi efektivní – koupili jsme si většinu bývalé sovětské říše, třeba středoasijské státy. Ty tamní vlády ovládáme, vlastníme – v Gruzii, taktéž loutkové zemi, jsme dokonce rozpoutali válku. A pravděpodobně vlastníme i Českou republiku.“

    Podle toho jak se do FSEHO po celem svete montuji jednoznacne vyplyva ze by chteli vladnout svetu, proto si pripomente ona prohlaseni od Brzezinskeho ,pres Bushe seniora i Browna a dalsich o NWO. Zatim to nejde presne podle prani. Prani narazi na zed jinych zajmu jinych zemi. Cina a 3 svet zacal mit sve zajmy s tim jak se probouzi.
    A illuminati a konspirace?
    Vladnout, mit moc, podle tohoto scenare bezi lidstvo po celou dobu sve existence. Co si septaji v Bildebergu a jak je to organisovano? Mozno si to prebrat ruzne. Vysmivejte se naprosto vsemu, jsou na to dnes dukazy o tom ze po svete diky internetu beha tolik desinformaci ze pak snadno Vam unikne a nic nerika ani informace kdyz knize Trautenberk prijede z Bildebergu a rika ze Obama Zlatousty bude ten nejspravnejsi!
    Kdepak nejaka "konspirace", to je preci vymysl blbeho ovcana, inteligentni internetovy svetaznalec preci vi ze nic takoveho neexistuje.
    Kdyz se dokonce pretiskne informace kterou vyslovi clovek z blizkosti Reagana, ze:
    Spojené státy jsou řízeny oligarchií. Tady žádná demokracie neexistuje. Je to všechno faleš, přetvářka, show. Amerika je ve skutečnosti řízena Wall Streetem, vojensko-bezpečnostním komplexem, ropnými společnostmi, zemědělskou lobby a v menší míře pojišťovnami a farmaceutickými firmami. A samozřejmě Americko-izraelským výborem pro veřejné záležitosti.
    NENI TO PRAVDA , nebot spravny a korektni vyznavac demokracie vi ze Emeriku ridi lid a jim demokraticky zvoleni zastupci!

    Komu neni rady...az se ucho utrhne:-(
    JzP z tohoto pohledu pak Vase poznamka,
    .... kdy nadejde ta hodina pravdy a někdo ovečkám jednou sdělí: "Milé ovečky, dosud jsme vám všem lhali, celá ta hra na demokracii byl velký podvod. Nyní jste už ale dostatečně vyspělé a seznáte smysl toho všeho."

    dostava svoji odpoved, odpoved ze tato hodina jak jste ji uvedl nikdy nenastane. Naposledy byla vyrcena kdyz se delala posledni revoluce , kacel se les, letaly trisky, milliony mrtvych a stale nic, nejbohatsi a nejmocnejsi sveta stale nepostizeni!
    A stale v hlavach tech nejkorektnejsich neexistuji, cim blbejsi ovcan, tim vic si jich navymysli a tim vic takovym nesmyslum veri:-(
    No neni to idealni? V takovem prostredi se nejlepe dari:-(
    Yes we can ?
    Hlavne se tu prosim Vas nezvostudte mezi sebou ani sami pred sebou, v zadnem pripade neverte ze by se na svetovalade mohl nekdo s nekym domlouvat, dokonce snad i ti nejbohatsi a nejmocnejsi sveta. Vetsi nesmysl nemuze existovat.
    Mate to naprosto spravne.
    God bless You.

    OdpovědětVymazat
  51. Mate to naprosto spravne.
    Jaka konspirace a proc vubec, kdyz
    TRH bez privlastu a jeho neviditelna ruka si to ridi sama !
    Jak proste ovcane 4 cenove skupiny:-)

    OdpovědětVymazat
  52. JzP řekl(a)...

    A kdo ho tedy podle Tebe ovládá, Vodníku? Ilumináti, zednáři, Supertřída, CIA, ještě někdo jiný?

    Podle Bible se upsali samotnemu Dablu.
    "He's got the whole World in his hands"

    OdpovědětVymazat
  53. Mne jsou nejmocnejsi svetovi elitari u zadele, pane Astr.
    Kazdy den vstavam s povdekem, ze mam to stesti zit v Americe.
    Nikdo mne zatim nebuzeruje, mam osobni svobodu a ziji v relativne intelektualnim i materialnim blahobytu, v tom smyslu, ze muj zivotni styl je pro miliony a miliony lidi na zemekouli jen sen a zbozne prani. Tento mesic bude mit planeta Zeme uz sedm miliard pozemstanu.. Lidi zijici v zapadnich demokraciich, jedno jak jim prezdivate -- svobodnem trznim systemu -- patri k te nejbohatsi skupine...

    Z obecnych statistik OSN (Kofi Annan):

    - the seven largest economies of the world- the US, Germany, Japan, Canada, France, Italy and the UK- which make up less than 12 percent of the world's population, consume 43% of the world's fossil fuels and 64% of the world's paper.

    - Americans spend US$8 billion a year on hygiene and cosmetics- US$2 billion more than the estimated annual total needed to provide basic education to everyone in the world.

    - Europeans spend US$11 billion a year on ice cream- billion more than the estimated annual total needed to provide clean water and safe sewers to the world's entire population.

    - 1.5 billion people worldwide DO NOT have access to clean drinking water.

    ----------
    Navrhuji, at kazdy zacne setrit u sebe. Zadne kremy, mydla, nebo zubni pasty..Skoro miliarda muslimu si utira zadky prstama a jde to taky, ti papirem neplytvaji... Zadne pracky, spotrebuji hodne vody a prasek na prani je zbytecny luxus.
    Cpat se zmrzlinou, vy nenazrani Evropane, no to uz je priserne plytvani. Povazte, kolik se spotrebuje elektriny na chlazeni jedne porce zmrzliny..

    O autech, mobilech a pocitacich ani nemluve--to okamzite zavrhnout !!

    OdpovědětVymazat
  54. pi Danielo:
    Skoro miliarda muslimu si utira zadky prstama a jde to taky, ti papirem neplytvaji...

    Spravne jste popsala ten rozdil:-)
    Ja Vas doplnim informaci o tech muslimech kteri dali prednost mit sveho Allaha cisteho a prsty bez hoven a tak se presunuli do Evropy pouzivat papir.
    According to the Zentral-Institut Islam-Archiv-Deutschland, published in the German Soest, there are 53.7 million Muslims in Europe today, of which 15.9 million live in the European Union. The data is according to information from the European embassies in Germany.

    Of the about 680 million European, 7.9% are Muslim, according to the institute. In the EU, about 3.2% are Muslims.

    Slysela jste nekdy o hygienicky perfektnich nemuslimech v Evrope jakoz i u Vas v Emerice, kteri nepouzivaji vubec prsty a to ani pres pair ale presunuji se rovnou na bidet kde si svoji zandel vodou ocisti i promasiruji?
    To je pak ta nadmerna spotreba podle Vasi OSN statistiky:-(
    Ti co to maj v hlave posunute na korektnost a nidy jinak Vam k tomu jiste reknou ze prave tahle voda pak ve 3 svete chybi!

    Mozna o tom bude ta pristi svetova revoluce az se 3 svet dostane do te spravne revolucni nalady a FSICHNI bude chtit take ciste prdele jako Emerika s Evropou!
    Ja bych je vybombardoval do doby kamene jak pravim spolecne s vasim namestkem ministerstva valky!
    Rozhodne si nenecham sahat na cistou prdel!
    Pardon na sve svate pravo mit cistou prdel dle vlastniho provedeni!
    Yes we can!

    OdpovědětVymazat
  55. JzP: kdo ovládá svět? To kdybych věděl, tak tu nesedím. :-) Astr a i Vodník007 už částečně odpověděli. Že v té partě bude plno (sionistických) Židů (možná většina), o tom nepochybuji, ale není to jejich spiknutí.

    OdpovědětVymazat
  56. Andy: Je to nesmysl, ale současně je to škoda, bylo by to prima.

    Proč myslíš? V čem by to bylo lepší než kdyby ho ovládali Němci, Američani nebo Romové?

    OdpovědětVymazat
  57. protože jsou chytřejší než Němci, Američané nebo Romové a vede je Hospodin.
    Nechtěl bys snad, aby Bůh řídil kroky lidstva prostřednictvím vyvoleného národa?

    Andy

    OdpovědětVymazat
  58. Andy: takže otevřený rasism? Nu vot, lépe než mektat o rovnosti ras a fujfuj antisemitismu...

    Židovská vyvolenost nikdy nespočívala a nespočívá v tom, že by Hospodin jejich prostřednictvím vedl lidstvo. Slušní a zbožní židé to vědí, sionističtí rasisté se touto myšlenkou dopují, když se roztahují na BV a vraždí nevyvolené e nechytré Araby jako hmyz.

    OdpovědětVymazat
  59. Individuální lidská hloupost tohoto typu bývá léčitelná medikamenty a vhodným denním režimem. Skupinová bohužel nikoliv.

    OdpovědětVymazat
  60. Gogo: definice antisemitismu podle Andy zní, že antisemita je ten, kdo neuznává, že Židé jsou chytřejší než Němci, Američané nebo Romové (a zřejmě kdokoli ostatní) a vede je Hospodin. :-))

    OdpovědětVymazat
  61. Ale kdepak, já spíš myslím, že tě jen tak popichuje a ty se necháš túrovat.

    OdpovědětVymazat
  62. Já bych teda ocenil, kdyby mi místo popichování odpověděla na můj dotaz - což, mám obavy, ona udělala...

    OdpovědětVymazat
  63. "protože jsou chytřejší než Němci, Američané nebo Romové a vede je Hospodin."

    Vazne? Protoze neverici zid, neni zid ale obcan statu, kde zije, potom kazdy, kdo je chytry, neni zid ale Nemec, American a snad i Rom. Eistein se stal Americanem.
    Hospodin zidu je samotny Satan. To jim prece oznamil sam Mesias, Kristus - zid.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>