pondělí 26. listopadu 2012

Umění stát na správné straně

Toto umění celoživotně demonstruje bývalý agent StB (ne-li někoho dalšího), kommunistobijce, sionista a senátor Jaromír Štětina:
Transparent s textem "Hamas jsou vrazi, Izrael se musí bránit, média, nelžete" držel v ruce i senátor Jaromír Štětina, který se demonstrace rovněž účastnil.
Nepochybuji o tom, že až v Evropě zvítězí víra Prorokova - Jeho jméno budiž pochváleno! - bude senátor Štětina jedním z prvních, který odříká šahádu a stane se vzorným Tálibem.

18 komentářů:

  1. No, ja neznam stat, ktery by nemel pravo se branit proti zlocincum, kteri mu pres hranice strili rakety. A tech raket uz bylo vystreleno okolo 10 000.
    Opravdu byl pan Stetina agentem STB ?
    Canadian

    OdpovědětVymazat
  2. Proti textu toho transparentu vubec nic nemam. Je pravdivy. Nicmene souhlas co se tyce Stetiny. Toho opravdu nemusim. Dobre si vzpominam jak vehementne vystoupil proti navsteve Geerta Wilderse v Praze. habr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článeček s textem nepolemisuje. Geert Wilders a Jaromír Štětina - jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet.

      Vymazat
    2. Aneb srovnáváte naprosto nesrovnatelné jen proto, že oba podporují Israel...

      Vymazat
  3. srovnáváte naprosto nesrovnatelné
    Kde? Nesrovnávám, jsou každý úplně jiný, ale šmejdi oba dva stejní - a určitě ne "jen proto", že podporují Israel...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak co vám tak hrozně vadí na Wildersovi?

      Vymazat
    2. Populism, který zvyšuje společenské napětí v Holandsku. Jeho útoky na islám a Korán, které nemají solidnost, viz jeho film Fitna.

      Vymazat
    3. A já mu za to tleskám. Sebevražebný multikulturalism má až příliš mnoho hlasů - jen víc Wildersů!

      Vymazat
    4. Proti sebevražednému multikulturalismu nemůžete bojovat hloupostmi, to se nakonec obrátí proti vám.

      Vymazat
    5. Žel zjednodušení je nutné pro šíření myšlenky.

      Hlavně mi ale přijde, že na to stále koukáte prizmatem "církev si zaslouží úctu". No za mě nasrat - a Islámu trojnásob!

      Vymazat
  4. Zjednodušení není totéž co hloupost. A ano, zbožnost si zaslouží úctu. Dokud muslimové chodí do mešit, žádné problémy s nimi nejsou, aspoň tady ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zbožnost si nezaslouží o nic větší úctu, než cokoli jiného.

      Ah, to je stejně pozoruhodné, že zrovna tam u vás je to tak výjimečně bez problémů.

      Vymazat
    2. U nás si tito zbožní lidé oblíbili poměrně nezvyklé rituály:
      http://zpravy.idnes.cz/muslimove-v-brnenske-mesite-strileli-a-fotili-se-u-toho-piq-/domaci.aspx?c=A121127_1859592_brno-zpravy_taz
      Máš pravdu v tom, že dokud budou praktikovat pouze v uzavřené mešitě, problémy s nimi nebudou.

      Vymazat
  5. "Dokud muslimové chodí do mešit, žádné problémy s nimi nejsou, aspoň tady ne."

    Ha, ha, ha... No to mi to teda trvalo, nez jsem se dovtipil. Vodnik si tu z nas, damy a panove dela velikou prdel. habr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jste habr-e na omylu, ja se znam s Vodnikem vice nez 15 internetovych let jestli uz to neni cele stoleti a bohuzel na jeho pravoslavnou lasku narazim stejne tak dlouho. Co ho znam tak hlasa "kdo po Tobe kamenem, Ty po nem chlebem" proto vyskoci jak certik kdyz nekdo napadne nejen muslimy ale kohokoli a nema to podspracovany dukazy nejdukazovitejsimi:-) I Stale hleda jestli by to neslo resit s laskou a mirumilovne:-)
      A to se najdou magori na Internetu co ho nalepkuji a zalezi odkud, proto pro jedny je nacek, pro druhe komous, take antiZzid, pro dalsi nepritel demokracie obecne. Omyl. Zkuste nahlednout za jeho clanky na cem to ma postavene. Jakykoli projev sily v nem vyvola okamzitou antireakci a je jedno o co kraci, pujde proti Vam stejne kdyz budete hlasat nasilny vyvoz demokracie kamkoli, stejne tak bude nesouhlasit s nasilnymi muslimy ale stejne tak pujde proti tem kteri pujdou nasilne proti muslimum, ono to sice nekdy budi dojem ze za jeho nazory stoji buhvico ale asi opravdu jen Buh vi co, nebo je to opravdu jen "kdo po Tobe kamenem, ty po nem chlebem". Ano to je to co ja na nem cele internetove stoleti nechapu a on si jede stale tou svoji glajzou!
      On si to uz mozna ani nepamatuje, ale jiz pred davnymi casy jsem se ho marne pokousel obratit na viru pravou ktera rika ze nasilnici nerozumi nicemu jimenu nez jen a zase jen nasili !
      To neni obhajoba Vodnika, omyl on by se dokazal obhajit sam kdyby prehodil vyhybku a opravdu mu o to slo osobne, ale jemu jde o tu demokracii vopravdickou ne tu kterou nam predvadi NATO na Balkane a USA po svete ale o vladu lidu v jeho slovnikovem slova smyslu a to nenasilnou a plnou viry ve Stvoritele.

      O co mene je chapan, o to vice ruzne nalepkovan.
      Abych to rekl az tak srozumitelne ze to pochopi i ti kterym horni polovina hlavy jakoby vstupem na Internet prestava fungovat, tedy suma sumarum s jeho Laskou, hlasanim nenasili a toleranci ke FSEMU clovecimu si cim dale vice internetovych rafanu vytira prdel.
      Pokuste se v nem nevidet zadnou krajnost kterou se mu snazite prilepit, ale opravdu jen nespokojenost se stavem veci. Neni sam ktery vidi ze se to ubira dole vodou a stale hure. Jen znovu opakuji muj nesouhlas s nim je zasadni v tom ze ja cestu nevidim v tom ze budu na lumparny a nasili odpovidat dobrotou. I krestane maji nektere rozumne hlasky:-)
      Jedna z nich rika " pomoz si sam a Pambuh Ti pomuze" :-)
      howk

      Vymazat
    2. Astre, myslel jsem to sarkasticky. Dobre vim, ze si Vodnik srandu nedela. Bohuzel. No ja rozumim, co rikate. Problem vidim v tom, ze pranyrovat vsechen slendrian sveta je to samy jako neustale kritizovat sam sebe a nakonec z toho docista zblbnout. Jak znamo neexistuje na teto planete po vsech strankach dokonaly jedinec potazmo spolecnost. Takovy proste jsme jako species. Lidi jako Vodnik se do sve tvz. objektivity tak zamotavaji, ze je pak velice tezky se zase rozmotat. Najednou je pro ne vsechno relativni a prestanou videt rozdil mezi zlem a dobrem. Ne nejakym filosofickym, ale tim realnym. Priroda je k lidem jako je Vodnik vlastne milosrdna a dava jim prekvapive prezit a to i navzdory jejich intelektualnimu zmatku. Nekde na africke savane uz by z neho byla davno mrtvola. V zivocisne risi toto trpeno neni :). Co se tyce jeho pravoslavne lasky k bliznimu, tak tu by mel predevsim projevovat tim, ze bude kritizovat pronasledovani krestanu v islamskych zemich i mnoha dalsich nasilnosti, kterych se dopousteji prislusnici nabozenstvi miru kazdodenne v mnoha zemich sveta. To on ale ne. Na to on ma prece zidy. Nevidet tedy zadnou krajnost jak rikate je pro me proste nemozny. Vodnik dle meho nazoru realitu nevidi a ja osobne povazuju nektere jeho nazory v teto oblasti za hloupe ale i nemoralni. habr

      Vymazat
    3. Presne habr-e
      vzdy to bylo, je a bude tak, ze nejsilnejsi mocnost sveta se chova stejne jako nejsilnejsi zvire v prirode. jak spravne rikate " Nekde na africke savane .... je to o platnosti sily a tedy i nasili..
      Dovolim si pripomenout ze VAKLAV HAVEL nebyl hluboce verici a take vymyslel Pravdu a lasku.
      Oni ti chlapci Havlova stylu oslehani vetry kavarenskych ventilatoru drive a nejlepsi klimatizace dnes postradaji prave to prave a drave prostredi ktere v tak bohate mire poskytuje Matka Priroda jinym.
      Pak z nich padaji takove nezivotne perly.

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>