pondělí 21. ledna 2013

Nic se nezměnilo

Pokud v daném společenském systému může člověk přijít o místo za to, že otevřeně vyslovil svůj politický názor, pak tento systém není demokracií, ale na modro přebarveným bolševismem.

Opět se prokázal Marxův omyl, že zavedením lepšího régimu vzniknou lepší lidé. Hovno! Z póvlu se nedá vybudovat ani socialism ani demokracie. Dokud se nezmění lidé sami, bude ten systém pořád kryptototalitní. Otevřené hranice a plné krámy "západního" zboží na tom nic nemůžou změnit.

Updated: dokonalou illustrací k tomuto textu je dnešní Renčínův vtip na Novinkách.

15 komentářů:

  1. Tomu jsem se hodně nasmál. Ti komedianti jsou vážně mamlasové. Nestačí, že točí takové sračky, oni vlastnímu kultu ještě uvěří. Nechtěli by náhodou, aby je operoval místo Vinkláře Chudík?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většina Schwarzenbergových voličů ten vyhazov odsoudila, ale někteří blbci (Pilip) by asi šli se slepákem k Chudíkovi :-)...

      Vymazat
    2. Ale jestli je tohle pravda, tak je to horší než jsem čekal...:-(

      Vymazat
    3. To se obsazení rolí ve škvárech schvaluje na UV ODS?
      Bartošku jsem nedávno viděl v pohádce hrát pána Boha. Toho by se taky měli zeptat, on jim to vystvětlí, když je vševědoucí.

      Vymazat
    4. Ze dvou důvodů.
      1. Dobře to zní - UV ODS lépe než UV TOP09 nebo UV SZ.
      2. V odkazovaném článku byl zmíněn Benda z ODS

      Žádné jinotaje v tom nejsou.

      Vymazat
  2. Otevřené hranice a plné krámy "západního" zboží na tom nic nemůžou změnit.

    Omyl, prevazne "vychodniho",
    a i drahe znacky
    na Vychode produkuji sracky
    pry vyrobeno levne
    na kvalite okradeno zjevne

    Pravdu dis, jen trh se posunul
    vsak clovek stale stejny
    kdesi ve vyvoji ustrnul.
    Zavedenim jineho rezimu jini lide nevzniknou
    jak se ukazalo predevsim hajzlove vyniknou
    stare hodnoty na trhu neplati proto zaniknou
    Ze zkurvene jsou lidske vztahy
    za to mohou trzni snahy
    ty dnesni svet hlavne ridi
    tim do prdele se svet riti
    az clovek nemuze v tom ziti
    Zit ve svete vice jistem
    na to nutno zmenit system
    s nim tez zmenit cloveka
    marna snaha odveka

    OdpovědětVymazat
  3. Leon Kreutzfeld21. ledna 2013 v 17:23

    Me spis zarazi, ze kdyz se dva hanebny pancharti perou o to kdo bude pokladat vence, tak museji komedianti takto verejne deklarovat komu vezi hlavou v riti. To bych chapal, kdyby se chystal prechod na presidentsky system nebo rovnou na samoderzavi, ale takto? Mozna je to jejich vrozeny smysl pro pimprlove divadlo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tato národní tradice se táhne hluboko do minulosti. Anticharta, shromáždění v Národním divadle za Protektorátu, "pátečníci", a jistě by se něco našlo i ze starého dobrého mocnářství...

      Vymazat
  4. Jo, to se jeden nestačí divit, že? A navíc ta zpupnost šmejdů, placených veřejnoprávní televisí - čili všemi voliči kohokoli. Kdyby ta svá veledíla aspoň dělali za své, tak by se to dalo brát jako jejich právo - člověk může být debil - ale tohle je rovnou dvojnásobné chucpe.

    BTW, zde je vyjádření Dejdara.

    BTW 2: Bočan prý byl do toho zatažen bez svého vědomí, což někde Stránský přiznal, a prý se mu to značně nelíbilo.

    OdpovědětVymazat
  5. Pche, po 11.9. v Americe vyhodili pár pochybovačnejch novinářů, mají tam snad taky póvl místo občanů? Takové věci jsou prostě v demokracii západního střihu normální.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 11.9. je velmi významný zločin velmi významných lidí a zpochybňovači jsou mimořádně nežádoucí. Nedovedu si představit, že by z podniku vyhodili někoho, protože volil Romneyho. Pokud se to tam někdy někde stalo, musela to být naprostá výjimka.

      Vymazat
    2. Aby byl příměr platný, musel by Romney být osazenstvem onoho podniku vnímán jako zločinná antisystémová zrůda, jejíž samotná existence je s fungováním slušné demokratické společnosti neslučitelná. Romney je však vnímán poněkud jinak.

      Vymazat
    3. Pak se musime ptat, proc je jako takovy vniman Zeman, ackoli ho volilo 55% volicu. A neni-li, pak to nebylo neco, co je "v demokracii západního střihu normální". Ostatne Stransky se v zapeti za ten ulet omluvil a okecaval to.

      Vymazat
    4. Není tak vnímán a řekl bych, že ani Stránským.
      Já bych to viděl spíš tak, že se kolem toho seriálu vytvořila partička správných romantických kluků co spolu mluví a utrácejí socialistické peníze za točení sračky o správňáckém Mádlovi a když pak Dejdar plácl o Zemanovi, bylo to pro ně zrazení toho jejich socilisticky-konzervativního betlémku, co si kolem sebe vybudovali. Vůbec bych se nedivil, kdyby bylo jejich záměrem nějak edukativně působit na dnešní mládež.. vytvářet vzory atd.. prostě jak jsem psal jinde, novodobý major Zeman. Tak si asi mysleli, že Dejdar je nějakým idolem. Tihle lidé, co si vzájemně říkají mistře a mluví jeden o druhém jako o osobnosti, mají poměrně velkou tendenci k velikášství.
      Ale asi si Stránský uvědomil, že existuje i svět nezdivočelý a zafungovala sebereflexe. To je pozitivní.

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>