středa 23. ledna 2013

Stwora versus Neff

aneb o tom, jak Ondřej šlápl do hovna.

20 komentářů:

  1. Jojo, Neffovy úvodníky, ty mi často zkazí čtení i třeba jinak povedeného vydání NP.

    OdpovědětVymazat
  2. Neffův problém je, že se vůbec zabývá trpaslíkem Stworou, jež mu nesahá ani po podrážky. Ale jeho rozhořčení se celkem dá pochopit, neboť tupost a pitomost Stwory aplikovaná na moderní neonacismus má velký potenciál naštvat.

    Jinak Stworovo rozhořčení mne celkem pobavilo ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leho, víte jak poznáte hlupáka? Podceňuje své nepřátele, protože mu to dělá dobře:)

      Kdyby byl Stwora trpaslík, neřeší ho tak zuřivě směšně české inkviziční soudy, nemá návštěvnost serveru, který tvoří prakticky sám, nedostává za něj dobrovolné příspěvky a dokonce by neexistoval ani nezvědavec. Můžete ho označit za negativní postavu, to je věc názoru, ale ne za trpaslíka.

      Neff, mírně řečeno, nadbíhá součané propagandě a proto má i podporu. Kdyby byl postaven do stejné situace, nevím, jak by uspěl.

      cnemo

      Vymazat
    2. Metapforicky,-
      existuji muzi, byt mensi postavy, kteri maji mozek obra. Pak mame muze celkem zjevu normalniho, co vlastni mysl prizemniho trpaslika. Torontsky Lada patri do kategorie mozku trpasliciho.
      Nepritel ? ha ha. Nenechte se vysmat. Bojuje s talibanci nebo je vudcem drogoveho kartelu ? Cesky Bin Ladin ? Vzdyt on jen keca, uzira se paranoinimi halucinacemi a skutek utek.. Vecne nespokojeny, otraveny a zdepresovany. Stezuje si na nedostatek kvalitniho sexu. Jedine, ze se realisuje s dalsimi cvoky na jeho webu a slouzi jako tragicka figurka k tomu, aby se na nem nazorne ukazalo, co udela s clovekem zzirajici nenavist k specifickemu ethniku, neschopnost chapani svetoveho usporadani a neustaly vztek, ze se nedeje podle LAAAdi.. Ceska justice, ktera potrebuje velkou praxi, (to uznavam,) se na Ladovi cvici, jak jednat s nackovskymi opruzovaci a troublemakery. Takto se i ceska verejnost zaroven uci demokracii, protoze soudy, s jejimi zalobci a obhajci, v celkovem procesu, vytvareji velmi dulezite PRECEDENTS.
      Cynicky videno, Ladik tedy hraje roli trpasliciho morcatka.

      Vladimir S. neni mimo osobnich prihod vubec originalni, postuje texty, ktere jsou oblibene a omilane u nasich silencu s "alternativnimi" nazory. Spolu s citovanim ruske Pravdy, sem tam zamichani agresivnich mohamrdanu a 'voila'! Mame zvedavy gulas, - takto uklohneny smrdi nechutnosti....

      Na druhou stranu je ale pravda, ze clanek O.Neffa dela trpajzlikovu webzinu zbytecnou reklamu...

      Vymazat
    3. Danielo, neměla jste něco společného se Sprchou.com? Tady vznikla teorie Velkých a Malých mozků, zábavná teorie objevená jedním zmateným skorointelektuálem:) A když Velké mozky vyštípaly ty Malé mozky, projekt se zhroutil, protože v ty Velké postrádaly jakoukoli tvůrčí invenci:) Od té doby vím, že kam šlápne Velký mozek, deset let tráva neroste:)

      cnemo

      Vymazat
    4. Se Sprchou nemam nic spolecneho, Cnemo,
      matne si vzpominam, ze jsem si tam cetla zivotopisy basnika Petrarcy a filosofa Heideggera, jestli je to vubec ten blog...O nejake diskusi se dovidam az retrospektne.

      Opravdu nevidim duvod, proc se pohorsovat nad kritickym clankem O.Neffa.
      (Mne se zobrazi na "Jan Fischer-Zvedavec.org" skoro 20 000 odkazu a "Jan Fischer neviditelny pes-Novinky asi 2000 odkazu.). O to ale tak nejde. Stwora si muze spekulovat o zidovske tajne elite sionskych mudrcu, proc tedy nesmi Neff ve svem uvodniku obratem kritisovat chovani Stwory ?? Je zajimave, jak ruzni lidi hned naskoci obhajovat Stworu, jeho pravo na svobodu projevu a Neffovi toto pravo upiraji.

      V.Stwora je horlivy konspirator vsech vyplodu o NWO a take je popirac shoa, neb v clanku o zidovskych obetech nekorigoval preklad E. Sedlacka, kde primo stalo, ze neni dukazu pro existenci plynovych komor. Nevim, jestli to byl zamer, nebo chyba v prekladu. Proto byl tento clanek vybran z nekolika hanlivych, vzpominam si na jeden- "Jak poznat zida"...
      Dnes uz tam ma V.S. disclaimer a maze, ale pred par roky byl zodpovedny i za sve ctenare, jelikoz na neomezenou diskusi vybira povinne predplatne.

      Kritika jednotlivych Zidu-zidu je prece naprosto pripustna, ale neustale zasedani si na cele ethnikum, podezrivani ze vseho nejhorsiho a vylozene osocovani je hnus.

      Zvlaste u emigranta, ktery byl demokratickou Kanadou prijat bez predsudku.

      Vymazat
    5. Opravdu nevidim duvod, proc se pohorsovat nad kritickym clankem O.Neffa.
      Tato Vaše věta vysvětluje vše, ale přece jen to zopakuju, byť asi zbytečně:

      proc tedy nesmi Neff ve svem uvodniku obratem kritisovat chovani Stwory ??
      To samozřejmě smí, ale nesmí o něm šířit lživé pomluvy! (BTW, vyhledávat v Googlu neumíte ani s tím Stworovým návodem :-)) Toto "právo" Neffovi upíráme! A jak píše Gogo o něco níž, možnosti jsou jen dvě: buď se Neff omluví nebo je jeho web Smrdutý a Antisemitský Pes.

      take je popirac shoa,
      Pokud někdo zpochybňuje počet obětí a způsob jejich usmrcení v nějaké genocidě, tak tím ipso facto onu genocidu samotnou nepopírá, ale stvrzuje. Nikoli ovšem podle českého trestního zákoníku a Daniely.

      Za článek Jak poznat Žida nebyl VS trestně stíhán. Zřejmě zveřejnění takového textu není trestným činem ani v rámci kocourkovských zákonů, protože si nedovedu představit, že by si Petr Jakeš a LPA nechali ujít takovouhle příležitost k umlčení VS.

      Zvlaste u emigranta, ktery byl demokratickou Kanadou prijat bez predsudku.
      Demokratické Spojené státy přijaly kommunistu Svitáka a odmítly vstup panu L.P., který z KSČ vystoupil v r.1966. Demokratické Spojené státy kladly na konsulátě ve Vídni žadatelům o vstup ústy svého zástupce bezostyšně otázku, zda jsou homosexuálové. Turisté do demokratických Spojených států vyplňovali ještě na začátku 80. let v žádosti o visum kolonku "Barva pleti". Možná ale je to v demokratické Kanadě jinak. Každopádně to Stworu naprosto nijak nezavazuje k tomu, že nebude kritisovat to, co považuje za zlo.

      Vymazat
  3. Pane leho, ať už si myslíme o panu Stworovi cokoliv, tady zareagoval naprosto odpovídajícím způsobem a pan Neff, pokud má kousek cti v těle, by se měl za tu nesmyslnost omluvit. Ne kvůli Stworovi, ale kvůli sobě - projevil kus ryzího diletantství spojeného s nenávistí. Tohle by mu mělo docvaknout a měl by se z toho poučit. Hlavně mi přijde komické, že ve své svaté vášni neaplikoval stejný postup na "neutrální" server. Být v jeho kůži, připadal bych si jako totální hňup.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Můj pocit u toho byl, že jsem se styděl za Neffa - takhle se zdiskreditovat! To je skoro jak ta Berenike, na kterou odkazuji pod předcházejícím článkem.

      Problém (a Neffovo štěstí) je, že sposta lidí je zpracována a přetéká předsudky vůči Stworovi, takže si nic ověřovat nebudou, nýbrž budou se ve svém automatickém (ne)myšlení cítit podpořeni: "No jo, a Neff to říká taky!" Věř mi, že to takhle funguje!

      Opravdu by mě zajímalo, jak by se to vyvíjelo, kdybvy na něj VS podal žalobu. Odsouzen by Neff nebyl, ale ty soudní kličky! To by bylo něco pro Tomáše Pecinu! :-)

      Vymazat
    2. Taky by ji mohl podat Klaus ;-)

      Vymazat
    3. Evidentně tam jde o naznačení spojení Klaus - fascism, antisemitism.

      Vymazat
    4. To jsem z toho nevykoukal. Spíš to národovectví coby antiněmectví, potažmo antievropanství.

      Vymazat
    5. Špatně čtete - Klaus je hlavní cíl Ondry již celé roky.

      Vymazat
    6. Klaus je hlavní cíl Ondry již celé roky.
      To ano. Ale z antisemitismu ho nikdy neobvinil. Možná leda z toho národovectví + viz výše. Ostatně nyní možná hrozí Klausovi trestní postih za něco jiného.

      Vymazat
    7. No ano, ne přímo, na to nemá odvahu, tak ho jen nenápadně spojuje s "jistými kruhy, osobami".

      Je to blbost.

      Vymazat
    8. Ano - Hájek, Bátora, A.B.Bartoš, Semín, D.O.S.T. atd. (a mezi námi, jeho affinita s těmito lidmi je nepopiratelná). V tom ale není sám, to je už nějaký čas trend havloidů a sionistů, na který s Neffem naskočili i někteří další skalní pravičáci a dřívější klausovci.

      Vymazat
  4. gogo:
    ... a pan Neff, pokud má kousek cti v těle, by se měl za tu nesmyslnost omluvit.

    Pan Neff se vůbec nemá za co omlouvat. O Zvědavci napsal pravdu, jedná se o lživý a nenávistný web lháře a nedouka Vladimíra Stwory.

    anonymní:
    ... Můžete ho označit za negativní postavu, to je věc názoru, ale ne za trpaslíka.

    Stwora je trpaslík, jelikož se nemůže ničím chlubit. Návštěvnost jeho webu? Ale návštěvnost kým? Dále opravdu nevím, čeho on v životě dosáhl, co pozitivního udělal pro tento svět. Publikování neonacistických článků či článků omouvající komunisty rozhodně není nic, co by se dalo obdivovat. Rovněž schopnost vybrat na dobrovolných darech 24000 Kč měsíčně od pomatenců jakým je například komediant Zbyšek Pantůček nebo podlahář a ilegál René Bartošek z Chicaga není nic co be se dalo obdivovat. Naproti tomu spisovatel, novinář a publicista Ondřej Neff, rovněž autor prvního českého zpravodajského webu a vy chcete Stworu s ním měřit? Děláte si srandu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Zvědavci napsal pravdu, jedná se o lživý a nenávistný web lháře a nedouka Vladimíra Stwory.
      Nenapsal. Napsal o něm lež, kterou Stwora jednoznačně s důkazy vyvrátil. Navrch se spojení "žid Fischer" vyskytuje častěji na NP, což činí celou tu trapnou pomluvu ještě pikantnější.

      Svým druhým odstavcem pouze potvrzujete to, co Vám cnemo napsal: považujete VS za negativní osobnost, o tom nikdo z nás nepochybuje, ale nevyvracíte to, že to není trpaslík. O tom ostatně jednoznačně svědčí už jen ta úpornost, se kterou ho Petr Jakeš & spol. tahali po soudech a zdiskreditovali svobodu vyjádření názoru v ČR.

      Vymazat
    2. Jestliže podepřel své tvrzení konstruktem, při jehož použití na JEHO VLASTNÍM webu vypadne VÍCE nálezů než na kritizovaném Zvědavci, jsou dvě možnosti:
      1. Dopustil se frapantního přehmatu, který si žádá vysvětlení a omluvy
      2. Je mnohem větší popírač a NP je mnohem smrdutější než kritizovaný Zvědavec

      Jelikož první neudělal, musíme pod tího jeho vlastních argumentů považovat jeho web za Smrdutého Psa.

      O trpaslíky se přít nebudu, neb jsou to jen kecy. Přiklonil bych se ke kapitánovu přístupu - jen hňup dopředu podceňuje oponenta.

      Vymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>