pondělí 15. dubna 2013

Antisemita potrestán.

Advokát Kočí má po žížalkách! Myslel si, že bude hájit svou klientku v jejím zájmu, ale to spadl s Měsíce! Ona už mu Pravda a Láska ten židovský původ vyžene z hlavy! A lekce pro české nacisty: právní stát platí jen pro slušné lidi! Vás, holoto, tady nikdo hájit nebude!

Aktualisováno

6 komentářů:

  1. To u nás se hospodský zeptal hosta, co ohrnoval nos nad místním pivem a dožadoval se Starobrna, že je to jeho právo. Jestli vy nejste na Starobrno nějak napojený, že se ho tak dožadujete ... a hned dostal od svazu hospodských roční zákaz čepovat pívo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Demokracie není holubník! To by tak hrálo, aby si každý hospodský plácal před pysk, co mu slina na jazyk přinese, nebo aby advokát sabotoval obžalobu! To bychom se nikam nedostali! Za to jsme klíčema nezvonili!

      Vymazat
    2. On se ani neodvolával a zalezl do kuchyně mýt nádobí. Na zkoušku může točit Kofolu a dává si bacha. Zakázal rozhovory na téma srovnávání nápojů různých značek a s obchodními cestujícími už se baví jen vzadu.
      Jednu servírku vyhodil proto, že vyslovila domněnku, že ten pán v rohu, co se tak šklebí na Kofolu, bude asi od Coca Coly. I když ve prospěch té domněnky hovořil potisk auta, kterým přijel, nepatří rozhodně takové spiklenecké teorie do slušné hospody, zvlášť když má hospodský škraloup.

      Vymazat
  2. Leon Kreutzfeld15. dubna 2013 v 20:38

    To jsem ovsem panu Kocimu nepral. Snad ma jeste chanci u odvolani. Za kommunistu to ale byvalo horsi, nez dneska za modrobolsevika. Dneska jsou aspon k dostani banany, Slegrova neskonci v gulagu a on v te kotelne bude taky prikladat jenom rok. Asi je treba divat se na to z tohoto hlediska, pokud chce clovek v klidu prezit do dalsiho prevratu.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i>text</i>
Tučně: <b>text</b>
Odkaz: <a href="http://adresa">text</a>, tedy <a href=""></a>